Forskellige kristne sider, der er værd at besøge.
Arven Norsk Rosenius -side og forlag der udgiver Rosenius tekster m.m. Berøa Lytt til kristne møter ..  En hjemmeside med  artikler og optagelser fra møder, som kan downloades eller købes på CD.
Bibelen Bibelen på  internettet. Bibelen i Salmebogen
Bibelen på norsk Bibelen - 1930, 1978/85 og NT 2005 Bibelen på svensk
Bibledatabase FREE Bibles and Bible Study Software Downloads. Bibler på mange sprog  med søgefunktioner. Bibelsk Tro Bibelsk Tro er et tidskrift gitt ut av stiftelsen På Bibelens grunn Her kan du lese artikler fra bladet, bestille abonnement, bestille kassetter og litteratur (Media),
Bibelsk Arkæologi SBA arbejder kontinuerligt på at formidle viden om de bibelske skrifter ud fra historiske og arkæologiske indsigter for ikke-fagfolk. Betel Bibel- og Israelforening Betel Bibel- og Israelforening er en frittstående forening med  tilknytning til Betel Vedavågen bedehus Karmøy i Rogaland.
DBI Dansk Bibel-Institut er et uddannelsessted for teologistuderende, religionsstuderende og folk der vil arbejde med tværkulturel mission. Den danske Salmebog Med søgefunktioner kan man lede målrettet efter bestemte verslinjer eller andre oplysninger. Men man også bare klikke sig rundt på hjemmesiden og nyde den unikke samling af melodier og tekster.
Det Evangelisk Lutherske Kirkesamfunn Det evangelisk-lutherske kirkesamfunn bekjenner Jesus Kristus som Frelser og Herre, og bygger pÃ¥ Bibelen som Guds inspirerte, ufeilbare og troverdige ord og den overordnede norm og kilde for tro, lære og liv. Det Evangelisk-Lutherske Kirkesamfunn - Bergen Prædikener i MP3 format af Jan Bygstad,  bibeltimer m.m.
For Bibel og Bekjennelse For Bibel og Bekjennelse er den eldste bekjennnelsesbevegelsen i norsk kirke- og kristenliv, stiftet i 1919, og er bygget på evangelisk-luthersk tro. Forkynn.no Her kan du laste ned kristne taler og møteopptak gratis.
Josafat En norsk hjemmeside med mange kristne artikler m.m. Logosmappen Bibeln och de lutherska bekännelseskrifterna utgör den läromässiga grunden för innehållet i Logosmappen.
KFS KFS er et fællesskab for studerende, som gerne vil lære Gud at kende Luthersk Missionsforening LM's arbejde bygger på, at Bibelen er Guds fulde og sande ord, og på de evangelisk-lutherske bekendelsesskrifter.
Martin Luther Formålet med denne side er, at give adgang til Luthers skrifter på lettest mulig måde. Menighedsfakultetet Menighedsfakultetet vil fremme mission, vækst og fornyelse i kirken gennem akademisk, teologisk forskning og uddannelse.
Norgeskirken Med bl.a. bibeltimer og teksgennemgang af Carl Fr. Wisløff  
Norea Radio Velkommen til www.lysetoglivet.dk. Stedet hvor du kan finde mange forskellige lydfiler med kristen indhold. af bl.a. Frank Jakobsen, Hans Erik Nissen, Mikkel Vigilius m.fl. Norsk Luthersk Lekmannsmisjon Mange aktuelle kristne artikler - samt mulighed for køb af CD´er med mødeoptagelser og musik. Virksomheten skal tuftes på en hel Bibel og vår evangelisk-lutherske bekjennelse.
Nyt Liv Nyt Liv, forbund for evangelisation i Danmark- en bevægelse indenfor Folkekirken 
Norsk Luthersk Misjonssamband Norsk Luthersk Misjonssamband (NLM) er en fri og selvstendig misjonsorganisasjon på luthersk grunn.
Omvendelse Hvad er omvendelse.dk Der findes mange bud på, hvad der skal til for at være en kristen. Men hvad siger bibelen egentlig om dette?  Ordet & Israel Ordet og Israels formål er at arbejde for, at den kristne menighed må få Bibelens syn på Israel, og at det jødiske folk må få Bibelens syn på Jesus Messias.
Pietisten Svensk Rosenius -side med mange tekster og links. ProIsrael Vores mål er at pege på nogle misforståelser og problemstillinger vedrørende Israel og dermed vores forhold til det jødiske folk. - Mange aktuelle artikler - og links til diverse sider.
RoseniusNet En dansk side med oplysning om Rosenius - prædikener, bibeltimer m.m. Shafan
Ligesom Shafan bragte lovbogen til kongen og læste den op for ham, ønsker jeg at denne side skal bringe loven og evangeliet frem af den tåge, som indhylder en stor del af det kristne Danmark.
Vejen gennem Bibelen Vejen gennem Bibelen er en serie radioprogrammer, som gennemgår hele Bibelen i 2267 programmer á  ca. 13 minutter.
Tidenstegn Kjem Jesus att? Og kva vil skje då? Kan me venta det snart? Kva seier Bibelen om tida før Han kjem att? -  Her finn du andre blogger og nettstader om kristen tru. Klikk deg inn!